I salonen arbejder jeg primært med krøller, bølger og waves og jeg elsker dem alle! 

Min store passion er at få mest muligt potentiale ud af det helt naturlige hår og jeg nørder i både Curly Girl Metoden, renheden i produkter, kvaliteten af indgredienser og meget andet som hjælper håret til at fremstå smukt og samtid være sundt og velplejet.

 

Jeg er førende indenfor krølle verden i det danske land og jeg er den første certificerede Curly Girl frisør i Danmark. 

Jeg blev tilbage i 2018 certificeret af Lorraine Massey i Curl by Curl Cut™️.

I 2019 gik turen så til New York hvor jeg blev certificeret hos DevaCurl i DevaCut™️ - DevaCurl's level 2 kursus - Deva advanced stylist.

Begge klippeteknikker er udviklet af Lorraine Massey som er kvinden bag den originale Curly Girl Metode.

Derudover har jeg taget en masse online kurser og uddannelser i både klip, styling og vask af naturligt krøllet hår. Jeg har bl.a. deltaget i online kursus hos Curly Hair Artistry (Scott Musgrave) og her igennem blevet Champ certified™️. 

Min udvikling fortsætter og jeg er meget stolt af at jeg nu også kan kalde mig for Innersense Pro Educator.

I 2022 kunne jeg så endelig også kalde mig certificeret fra Rëzo. 

I min salon får du derfor et Certificeret Curl Cut. Jeg klipper og styler håret ud fra både det som kunden ønsker at opnå, det der passer til kundens hverdag og det som krøllerne kan/vil.

Jeg laver også helt traditionelt frisør arbejde som farve, striber og almindelig klip, men største delen af tiden går med krøller.

 

Det er vigtigt for mig at der ligger høj faglig viden bag mine klipninger og jeg har derfor også allerede planlagt hvilke nye eller udviddet kurser jeg ønsker at deltage i, så hold endelig øje med mine SoMe sider for hvad der sker af spændende ting! 

Al booking foregår via min Facebook side hvor I kan sende en privat besked og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt. 

For at kunne passe og pleje mine faste kunders hår bedst muligt, har jeg har desværre pt. lukket for tilgang til nye kunder, da ventetiden ellers er alt fra 6-10 måneder for en Certificeret Curl Cut.

Jeg har et stort ønske om at jeg igen kan åbne op for nye kunder, så får at imødekomme nogen af de nye kunders ønsker er det muligt at få afbuds tider som ny kunde.

Disse gives ud efter først til mølle princip på min Facebook side og i story's på Instagram