Jeg Stephanie, har haft min frisørsalon siden 2012 på Nørrebro, og er nu flyttet til nyere og større lokaler på Frederiksberg og er nu endt på Østerbro, lige ved emdrup station og har siden 2018 næsten udelukkende været krølle frisør.

Der igennem har jeg haft mange produkter både mellem hænderne og på mine hylder, og endelig har jeg fundet et produkt jeg bare elsker, ved virker og kan stå inde for!

Jeg fik derfor den tossede idé med - hvorfor ikke åbne en webshop, så jeg kan prøve at hjælpe flere end jeg har tider til i min kalender, og prøve at give en service som når længere end min salons fire vægge.

 

Denne idé fik jeg heldigvis min søde mand, Jes med på, og det bliver os to der sammen styre webshoppen.

Mig i altid vil tale med og få råd af, og min mand og jeg der skiftevis pakker og sender jeres varer.

 

Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at guide jer til smukt og sundt hår, med principperne fra Curly Girl metoden, dog har jeg selv, efter at have arbejdet med krøller og produkter dertil, fået mine egne erfaringer med hvad der virker og ikke gør.

 

Dette kan selvfølgelig aldrig gøre sig gældende for alle, for alt hår er forskelligt, men nogen grundlæggende ting kommer vi ikke udenom, - som fx at håret skal have vand for at være sundt og smukt.

 

Husk at i altid er velkommen forbi min salon på Frederiksberg, om det så er for at få råd, købe produkter, eller bare få en snak - så står min dør altid åbent.

 

De mest krøllede kram,

Jes og Stephanie